Rute Alamat Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia

Hallo Sahabat BP Hotel Arlin(https://bp.routus.com/), kali ini kami akan memberikan informasi Rute Alamat Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia yang berada di alamat URL https://bp.routus.com/2018/07/rute-alamat-felda-residence-kuala.html.

Kami akan memberikan informasi Rute Alamat Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia sedetail mungkin, dengan harapan Anda akan mendapatkan informasi yang lengkap tentang Rute Alamat Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia di alamat url https://bp.routus.com/2018/07/rute-alamat-felda-residence-kuala.html ini

Sebelum melanjutkan membaca Rute Alamat Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia di alamat url https://bp.routus.com/2018/07/rute-alamat-felda-residence-kuala.html, mungkin Anda tertarik membaca informasi dibawah ini

Baca juga:

Baik Sahabat BP Hotel Arlin(https://bp.routus.com/), berikut informasi Rute Alamat Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia dengan alamat URL https://bp.routus.com/2018/07/rute-alamat-felda-residence-kuala.html yang kami berikan. Semoga bermanfaat.

Rute Alamat Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia. Anda sedang mencari hotel di area Jalan Hiliran Kuala Terengganu Malaysia? Atau sudah menentukan pilihan yaitu Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia?


Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia memang sangat bagus. Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia juga sangat mewah dan nyaman. Selain itu, harga menginap di Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia juga lumayan terjangkau. CS Felda Residence Kuala Terengganu juga sangat ramah. Anda bisa bertanya apa saja di Felda Residence Kuala Terengganu. Misal Anda bertanya apa saja mungkin dijawab pun akan dijawab.

Rute Alamat  Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia
(c) wikipedia.org


Felda Residence Kuala Terengganu sendiri beralamat di Jalan Hiliran. Termasuk dalam kota Kuala Terengganu. Felda Residence Kuala Terengganu salah satu kebanggan negara Malaysia. Jadi saya jamin Anda tidak akan rugi dan kecewa menginap di Felda Residence Kuala Terengganu. Jika Anda ingin menginap Jam checkin Felda Residence Kuala Terengganu adalah jam . Sedangkan jika Anda ingin checkout dari Felda Residence Kuala Terengganu, jam checkout adalah jam . Felda Residence Kuala Terengganu sangat diminati karena hotel bintang 3 yang murah.


Felda Residence Kuala Terengganu juga terkenal dengan jumlah kamar yang banyak. Jumlah kamar dari Felda Residence Kuala Terengganu sejumlah 0 kamar. Fasilitas yang ditawarkan Felda Residence Kuala Terengganu juga sangat banyak dengan terbukti Felda Residence Kuala Terengganu mendapatkan penilaian rata-rata 7.8 dari para penginapnya. Harga menginap di Felda Residence Kuala Terengganu ditawarkan dengan harga mulai dari 62 USD. Jika Anda ingin menuju ke Felda Residence Kuala Terengganu sangat mudah yaitu koordinat lokasinya 103.13256,5.32876. Untuk lebih detail tentang Felda Residence Kuala Terengganu berikut info jelasnya.


Detail Info Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia

Nama Hotel : Felda Residence Kuala Terengganu
Alamat Hotel Felda Residence Kuala Terengganu : Jalan Hiliran
Kota Hotel Felda Residence Kuala Terengganu : Kuala Terengganu
Negara Hotel Felda Residence Kuala Terengganu : Malaysia
Hotel Bintang : 3
Koordinat Hotel Felda Residence Kuala Terengganu : 103.13256,5.32876
Jam Checkin Felda Residence Kuala Terengganu :
Jam Checkout Felda Residence Kuala Terengganu :
Jumlah Kamar Felda Residence Kuala Terengganu : 0
Harga Menginap Felda Residence Kuala Terengganu Mulai : 62 USD


Berikut adalah Rute Alamat Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia

Distance Less is More = 70.8 km

7.5 km - Head north on Jalan Jerangau - Talong
1.1 km - Turn left onto Jalan Jerangau - Kuala Nerang
31.5 km - Turn left onto Jl. Kuala Berang/Route 14
13.2 km - Turn right to stay on Jl. Kuala Berang/Route 14
14.4 km - Continue onto Jl. Kuala Berang/Route 14
0.9 km - Slight left onto Jalan Tok Ku
1.3 km - Turn right onto Jalan Hiliran
0.9 km - Continue onto Jalan Balik Bukit
Destination will be on the left


Bagaimana Sahabat BP Hotel Arlin(https://bp.routus.com/), apakah informasi Rute Alamat Felda Residence Kuala Terengganu Kuala Terengganu Malaysia dengan alamat URL https://bp.routus.com/2018/07/rute-alamat-felda-residence-kuala.html bermanfaat? Jangan lupa dishare ya

References and Resources: